Este isprava unei femei din Soldanesti, care risca sa ajunga in mainile politistilor, dupa ce, suparata pe nasul ei de botez, s-a luat la harta cu el si-apoi a trecut si la fapte.

Intamplarea a avut loc in seara zilei de 9 iunie, chiar in fata portii proprietarului masinii. Vecinii spun ca femeia in varsta de 29 de ani trecea pe alaturi si ar fi cerut o tigara de la nasul sau de botez. El ar fi refuzat sa-i dea si intre ei s-ar fi iscat o cearta. Potrivit politiei, ea a plecat, iar in scurt timp s-a intors cu o carpa imuiata in benzina, i-a dat foc si a aruncat-o in masina de marca VAZ, intrucat geamul era deschis.

“Am vazut ca arde si am fugit repede si l-am chemat pe proprietar ca sa stingem focul. Ne-am adunat toata mahalaua si am stins focul.”

Au fost chemati si pompierii, insa cand au venit, flacarile mistuise deja salonul masinii. Pompierii nu exclud ca femeia era in stare de ebrietate. Nici proprietarul masinii si nici fina de botez a acestuia nu au fost de gasit pentru a ne povesti ce s-a intamplat. Acum, politia asteapta rezultatele expertizei pompierilor ca ulterior sa decida daca va deshide sau nu un dosar penal.

Sursa : ProTV.md