Reprezentantele sexului frumos mereu au probleme, atunci când trebuie să-și aleagă ținutele pentru diverse ocazii, scrie SHOK.md.

Din dorința de a ieși în evidență și a atrage privirile celor din jur, unele o dau în bară foarte tare. 

,,Cu toții facem greșeli de stil, însă unele dintre ele ar putea să ne afecteze grav imaginea. Iată câteva greșeli pe care le observ atât pe străzile Chișinăului cât și la unele evenimente la care merg:fete moldovence

  • Ținutele sumare și anume rochiile prea scurte cu decolteu adânc – o rochie scurtă poate arăta bine doar dacă nu are decolteu, sau vice versa. Ca să arăți sexy nu e neapărat să te dezgolești. Poți arăta mult mai sexy într-o rochie lungă care se așează frumos pe corp.
  • O altă greșeală de stil este excesul de accesorii, mai ales la rochiile de seară. Odată ce rochia deja este bogată în elemente, consider că accesoriile sunt de prisos.
  • Hainele prea ajustate sau prea largi – cele ajustate vor scoate în evidență neajunsurile siluetei (excepție poate fi o siluetă perfectă), iar cele prea largi îți vor da un aspect neîngrijit.

Și în final, o regulă importantă pentru orice vârstă și siluetă: Pune accent pe o singură parte a corpului și anume pe cea cu care te mândrești cel mai mult!”.

Astăzi în rețele de socializare a apărut fotografia a colectivului din Ministerul Educației unde doamna Corina Fusu a fost imbrăcată dincolo de dress-cod admisibil, purtînd ștrampi de culoarea violetă. Femeile în comentarii au menționat ca această culoare ar putea simboliza starea personală, culoarea care notează aspecte psihologice:

  1. culoare rece, nelinistitoare si descurajatoare
  2. efecte contradictorii : atractie si indepartare, optimism si nostalgie
  3. senzatie de apropiere foarte mare in spatiu
  4. culoare ce da o senzatie de gravitate, tristete, melancolie, penitenta.колготки корины фусу