Grav accident la Strășeni // Un șofer se zbate între viață și moarte, după ce un microbuz s-a răsturnatUn șofer în vârstă de 25 de ani a ajuns la spital în stare gravă, după ce microbuzul cu care se deplasa s-a răsturnat. Accidentul a avut loc duminică, 10 septembrie, în jurul orei 18:30, în apropiere de localitatea Gălești din raionul Strășeni. 

Potrivit Nataliei Golovco, ofițerul de presă al Inspectoratului Național de Patrulare, tânărul se deplasa la volanul unui microbuz de model Mercedes, când a pierdut controlul volanului, iar unitatea de transport s-a răsturnat.
”Tânărul a fost transportat de urgență la spitalul raional Strășeni și internat în stare gravă în secția de reanimare”, a precizat Golovco.
Conform datelor oferite de reprezentanții INP, pe parcursul zilelor de weekend, pe drumurile naționale au avut loc 16 accidente rutiere care s-au soldat cu 17 persoane traumatizate, iar un pieton a decedat în raionul Briceni, după ce a fost lovit de un automobil în momentul în care traversa strada neregulamentar.
Sursa: today.md