Grav accident la Sângerei; Un tânăr de 26 de ani și-a pierdut viața

Un tânăr de 26 de ani și-a pierdut viața în urma unui accident rutier. Tragedia s-a produs aseară, în jurul orei 20:00, în satul Sângereii Noi, raionul Sângerei. Potrivit Inspectoratului Național de Patrulare, victima se afla în calitate de pasager pe o motocicletă condusă de un tânăr de 24 de ani. 

Motociclistul conducea cu viteză excesivă și a ieșit pe contrasens, după care s-a ciocnit frontal cu un automobil de marcă Volkswagen, la volanul căruia se afla un consătean de al său de 21 de ani. 

În urma impactului, pasagerul motocicletei a fost transportat la spitalul raional Sângerei, unde în scurt timp a decedat. Motociclistul a suferit mai multe traumatisme și a fost transportat la spitalul municipal din Bălţi. Polițiștii au stabilit că acesta nu are permis de conducere, iar vehiculul nu este înregistrat.

În primele cinci luni ale lui 2014 în țară au avut loc 115 accidente rutiere cu implicarea motocicletelor, în urma cărora opt persoane și-au pierdut viața, iar altele 88 s-au ales cu diferite traumatisme.

 

Sursa : Jurnal.md