Glamour politic în Moldova: deputat, cu o geantă de 2400 euroDeputatul liberal Alina Zotea a fost suprinsă plimbându-se prin oraș cu o geantă în valoare de 2400 de euro.

Deputatul liberal Alina Zotea a fost surprinsă cu o geantă care, potrivit blogger-ului Eugen Luchianiuc, valorează nici mai mult, nici mai puțin de 2000 de euro. “Ieri, în timp ce Alina își căuta ruj de buze într-un centru comercial din capitala Republicii Moldova a fost zărită de o cititoare fidelă a blogului care a rămas impresionată de geanta Alinei. Ea zicea că-i de la Valentino dar nu a reușit să o fotografieze. S-a adeverit a fi aceeași geantă cu care Alina a mers la Curtea Constituțională”, scrie Eugen Luchianiuc.

În declarația sa de venit din 2015, Alina Zotea a indicat un venit de 99599 de lei. Potrivit site-ului brandului Valentino, o geantă similară valorează aproximativ 2080 de lire sterline, ceea ce ar fi echivalentul a 51 mii lei. Deocamdată, nu se cunoaște cine este acel Moș Crăciunul care manifestă o astfel de dărnicie.

La finele verii, Sputnik Moldova a scris despre noua achiziţie a Alinei Zotea. Este vorba despre un Range Rover de culoare roșu închis, la volanul căruia a fost surprinsă pe străzile capitalei de unul dintre cititorii noştri.

Sursa: sputnik.md