Gheorghe Papuc şi Olga Bordeian, moldovenii pe care îi meritămOlga Bordeian, celebra şefă de la Teleradio Moldova, cea care a făcut ca Făt Frumos o Academie în 2 săptămâni a fost confirmată şefă. Gheorghe Papuc se poate întoarce liniştit în ţară. A fost achitat. Condamnarea sa în instanţă a fost praf în ochi. Deci, Gheorghe Papuc, om cinstit, poate fi pus acum din nou ministru. Trăiască Republica Moldova, ţara în care doar impostorii reuşesc să supravieţuiască şi să fie promovaţi. Când am citit ştirile respective, m-am gândit: „mă bucur că sunt în România!” Dar oare aduc restul Moldovei aici, unde justiţia este justiţie, iar bandiţii ajung la închisoare?

Să revin un pic la cazul Olga Bordeian. Mi-a scris cineva încă de ieri foarte alarmat că această doamnă sau domnişoară Bordeian, cu studii americane în Rusia, care asasinează limba română la fiecare propoziţie, a fost confirmată şi, în ciuda protestelor ONG-urilor, în ciuda dezvăluirilor făcute, inclusiv de subsemnatul, ea va fi preşedinte. Am privit neputincios la monitor, la informaţia respectivă. Eu am doar cuvântul. Atât. Nu pot să fac mai multe. Politicienii de la Chişinău nu au nicio frică de cuvinte. Pe ei îi doare în cot de ce zicem noi, de zbuciumările noastre. Aşa că au mers înainte, conform planului lor. Apropo, ca să ştiţi şi voi, doamna sau domnişoara Olga Bordeian şi-a făcut deja simţită prezenţa în Teleradio Moldova. Mi-au povestit unii jurnalişti din companie că li s-ar fi cerut explicaţii despre unele ştiri pe care au avut „curajul” să le dea.

Aşadar, de ce au murit şi au fost schilodiţi tineri pe 7 aprilie? Ca să fie instalată cenzura în Dealul Schinoasei, iar ca un ministru condamnat să fie achitat într-un mod spectaculos. Ce e de făcut, fraţilor? Ce? Moldova nu are nicio şansă. Statul acesta este o vacă de muls pentru ei, politicienii cu bani. Repet, doar Unirea cu România mai poate salva Republica Moldova!

Sursa : Jurnal.md