Gheizer la Ciocana. UNDE ESTE „APĂ-CANAL”?! (video)

Într-o curte din sectorul Ciocana, Chișinău, s-a spart o țeavă. Jetul de apă este într-atât de puternic încât se ridică la o înălțime de aproximativ 12 metri. Deși apa curge deja a doua zi, angajații Apă-Canal nu s-au prezentat, deocamdată, la fața locului.

Filmarea a fost trimisă la adresa redacției TIMPUL de către un cititor al ziarului și locuitor al blocului din curtea vizată. Conform acestuia, problemele au început ieri, 12 iunie, când într-un apartament de la etajul III s-a spart o țeavă. „Acolo locuiește o bătrână care este plecată de câteva zile sau săptămâni la fiica sa. Nimeni nu știe unde să o caute, însă apa deja se scurge în apartamentele de mai jos”, povestește acesta. Astfel, co-locatarii au fost nevoiți să deconecteze alimentarea cu apă a blocului.

Ulterior, inundația s-a mutat în curtea blocului. Conform vecinilor, s-au spart țevi și în alte două curți vecine. Locuitorii blocului au solicitat ajutorul companiei „Apă-Canal”, însă reprezentanți acesteia au spus că „nu dispun de servicii de urgență și trebuie să aștepte ajutor”.

Sursa : Timpul.md