Gaburici, cu ochii pe Căile Ferate din Moldova

Ministrul Economiei și Infrastructurii, Chiril Gaburici, a participat, ieri, la ședința de lucru a administrației Î.S. „Calea Ferată din Moldova”, în cadrul căreia au fost abordate subiecte de rezonanță pentru viitorul CFM și dificultățile din procesul de activitate a întreprinderii.

Responsabilii din domeniul feroviar au prezentat delegației ministeriale planul de acțiuni pe termen scurt și mediu în vederea revitalizării companiei, implementării reformelor și optimizării cheltuielilor, modernizării serviciilor, se arată îtr-un comunicat de presă emis de CFM. 

În cadrul ședinței, oficialul a îndemnat șefii de direcții să instituie un dialog productiv atât cu agenții economici care beneficiază de serviciile căii ferate sau urmează să colaboreze cu CFM, cât și cu reprezentanții administrațiilor publice locale în vederea unei conlucrări eficiente și durabile.

Oficialul a dat asigurări că ministerul pe care îl conduce va sprijini reformele inițiate la magistrală, astfel încât compania să poată înregistra creșteri economice.

Sursa: deschide.md