functionari-si-fosti-oficiali-guvernamentali-retinuti-de-ofiterii-si-procurorii-anticoruptieŞapte persoane au fost reţinute astăzi în urma percheziţiilor efectuate de către ofiţerii Centrului Național Anticorupție (CNA) și procurorii anticorupție. Reținerile au fost efectuate în cadrul unui dosar de corupţie, privind tentative de înstrăinări ilegale de terenuri.

Solicitată de Moldpres, şefa Serviciului de presă al CNA, Angela Starinschi, a menţionat că „printre cei escortaţi la sediul CNA este un fost viceministru al Agriculturii şi Industriei Alimentare şi un şef de direcţie al aceluiași minister, un sef de direcţie din cadrul Agenţiei Relaţii Funciare şi Cadastru, un fost ministru al Justiţiei, dar si un ex-şef al Inspectoratului Naţional de Investigaţii”, a spus Starinschi.

Totodată, şeful Procuraturii Anticorupţie, Viorel Morari, a specificat pentru Moldpres că acţiunile se desfăşoară şi în prezent. „Mai multe detalii nu vă putem oferi, pentru a nu prejudicia mersul anchetei. Ulterior, vom veni cu informaţii suplimentare”, a menţionat Morari.

Autor: Moldpres