(foto) AutoVAZ anunţă startul vânzărilor celui mai scump sedan Lada VestaCompania AutoVAZ anunţă despre startul vânzărilor celui mai scump sedan Lada Vesta, oferit în nivel de echipare numit Exclusive.

Preţul de start este de 763.400 de ruble (10.949 euro), cu 27.500 de ruble (395 euro) mai mult decât varianta modelului în nivel de echipare Luxe şi cu pachet de opţiuni Multimedia.

Cea mai „luxoasă” Vesta se poate deosebi de un sedan obişnuit printr-o culoare exclusivă a caroseriei, un bej metalizat numit „Carfagen”. Iar în decorul interior există piele ecologică şi Alcantara care se combină în culorile bej şi negru.

Mai mult, o Lada Vesta Exclusive va avea montaţi centrali vopsiţi în culoare neagră lucioasă şi cu logo Exclusive, eleron pe marginea capacului portbagajului, terminaţie cromată a eşapamentului, jante de 16 inci bicolore, lumină ambientală la interior, covoraşe textile, pedale cu inserţii metalice, etc.

Lista dotărilor în nivel de echipare Exclusive mai include un sistem de climatizare, încălzire a parbrizului, cameră video spate, sistem multimedia cu navigare, scaune faţă încălzite, oglinzi retrovizoare reglabile electric şi încălzite, sistem de stabilizare şi asistent la pornirea în rampă.

Sub capotă se oferă doar un propulsor de 1.8 litri care produce 122 de CP. Standard este oferită cu o cutie de viteză manuală, iar una robotizată se oferă în schimbul altor 25.000 de ruble (circa 360 de euro).

(foto) AutoVAZ anunţă startul vânzărilor celui mai scump sedan Lada Vesta

 

(foto) AutoVAZ anunţă startul vânzărilor celui mai scump sedan Lada Vesta

 

Sursa: autoblog.md