Europarlamentar Ioan Mircea Pașcu: Rusia a provocat ploile din România, ca să fie soare la CM 2018

Ioan Mircea Pascu Rusia a provocat ploile din Romania ca sa fie soare la CM 2018

https://www.libertatea.ro/stiri/ioan-mircea-pascu-spune-ca-rusia-a-provocat-ploile-din-romania-2312929Ioan Mircea Pașcu spune că Rusia a provocat ploile din România și Grecia, pentru a avea soare la Campionatul Mondial de fotbal, iar cosmonautul Dumitru Prunariu îl aprobă.

Europarlamentarul PSD Ioan Mircea Pașcu, a sugerat într-o postare pe Facebook, că Rusia ar fi influențat clima pentru a-și asigura vreme frumoasă pe durata Campionatului Mondial de Fotbal din 2018, iar furtunile din România, Grecia și Bulgaria ar fi consecința acestor influențe. Pașcu a fost aprobat de cosmonautul Dumitru Prunariu, un român de care suntem mândri, printr-un comentariu la postarea inițială.

 

Ioan Mircea Pascu Rusia a provocat ploile din Romania ca sa fie soare la CM 2018

El a fost aprobat imediat de Prunariu, singurul cosmonaut român, care a relatat o întâmplare din 1980: ”Ce frumos și nevinovat gândești Puiu dragă. Îmi amintesc când la Moscova în 1980 a fost Olimpiadă și era o vreme ploioasă, cu jumătate de oră înainte de deschiderea oficială deasupra stadionului moscovit s-a făcut senin și așa a ținut până după terminarea ceremoniei. Eram acolo în pregătire pentru zborul cosmic. Rușii s-au lăudat atunci cu tehologia cu rachete de alungare (sau provocare) a ploii”.

Replica europarlamentarului Ioan Mircea Pașcu a fost în total acord cu Dumitru Prunariu, primul și singurul român care a zburat vreodată în spațiul cosmic: ”Tot timpul am avut în minte situația aceea”.

Sursa: libertatea.ro

Leave a Reply