Ekaterina Andreeva și-a arătat în premieră soțul de origine sârbă (FOTO)Prezentatoarea TV Ekaterina Andreeva vorbește întotdeauna cu generozitate despre meseria sa, mai puțin despre viața sa personală, pe care preferă să o țină departe de ochii lumii. Recent însă a făcut o excepție: și-a arătat în premieră fiica, după mai mult timp. Mai nou, vedeta de televiziune a pozat și alături de actualul soț – un cetățean originar din Muntenegru.

Prezentatoarea buletinelor de știri de la Pervyi Kanal a făcut o excepție frumoasă pe pagina sa de Instagram, unde se bucură de aprecierea a cca 230 de mii de internauți. Vedeta și-a arătat în premieră soțul, poza fiind realizată la baștina acestuia.

Soțul vedetei de televiune este un cetățean sârb, pe nume Dusan Perovic, stabilit cu afacerile la Moskova, unde a și reușit să o cunoască pe frumoasa jurnalistă. Dusan este cel care a insistat să aibă o primă întâlnire cu ea, Ekaterina fiind inițial sceptică față de seriozitatea relației.

Cei doi au cochetat timp de 3 ani, perioadă în care Perovic a învățat rusa. Ulterior a trebuit să îi confirme iubitei că nu a fost căsătorit niciodată, pentru a-și putea legaliza relația cu Andreeva.

În descrierea fotografiei împărtășite pe Instagram, Ekaterina își numește soțul drept „my captain” („căpitanul meu”). Cuplul se odihnește în aceste zile în Muntenegru – baștina lui Dusan Perovic.

 Sursa: ea.md