Drumul Crucii cu certuri si blesteme:

Pentru fericire, sanatate si iertarea pacatelor. Cu aceste ganduri cateva zeci de credinciosi, alaturi de mai multi preoti, au parcurs astazi Chisinaul dintr-un capat in altul, pentru a vesti Invierea Domnului. Chiar daca e in ziua de Paste, de la eveniment nu au lipsit incidentele. Suparati ca nu le asigura bine paza, preotii s-au luat la cearta cu politistii.

Enoriasii si preotii au reactionat asa fiind nemultumiti de faptul ca masina politiei, care se afla in fata coloanei, mergea prea incet. Poltistii nu au vrut sa comenteze nemultumirile enoriasilor.
Aceasta insa nu a fost unicul deranj al parintelui Cibric. Incaltat in pantofi, aceasta se oprea aproape la fiecare zece metri pentru a-si lega sireturile. Credinciosi au mers pe jos de la intrarea in oras din sectorul Sculeni pana la Portile orasului din sectorul Botanica.
Acestia au intonat cantece bisericesti si sunete de clopot. Bunaoara, aceasta femeie a venit tocmai din satul Ciciuleni, Hancesti. Ea spune ca are doua zile de cand nu a inchis un ochi. Oamenii n-au ezitat sa-si ia si copii, care mergeau primii in coloana.
Preotii spun ca Drumul Crucii a fost organizat pentru a zecea oara.