DOLIU în lumea muzicii. Interpreta Ana Barbu s-a stins din viaţă

DOLIU în lumea muzicii. Interpreta Ana Barbu s-a stins din viaţă

Zi de doliu în showbizul autohton. La vârsta de aproape 56 de ani, interpeta Ana Barbu s-a stins în viață. Știrea depre trecerea în neființă a cântăreței a fost confirmată de Corneliu Botgros – unul dintre prietenii și colegii de breaslă ai cântăreței.

„Trist. Dumnezeu s-o odihnească. Condoleanțe fetelor Natalia și Irina”, scrie Corneliu Botgros.

„Dragă Anișoara, Doamnă Ana Barbu…
În memoria mea ai ramas îmbrăcată într-o rochie verde, strălucitoare, lungă până în pământ, cântând la Taraclia în toamna lui 2014, în fața unui public care striga „Davai chto-nibudi po-russki!” Nimeni nu știa ce efort a trebuit să faci, ca să ajungi până acolo, câtă durere îți provoca fiece mișcare… Doar noi, cei câțiva artiști din culise, știam cât de rau te simțeai, abia vorbeai… Dar pe scenă erai Artistă. Cu zâmbet, cu capul sus, cu talent și dăruire. Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace…  Și tu iartă-ne pe toți”, a comunicat Georgeta Voinovan.

„S-a stins din viață o artistă îndrăgită de noi toți!!!
Un om care va rămâne în inimile noastre pentru totdeauna – Ana Barbu.
Condoleanțe familiei și celor care au cunoscut-o.
Dumnezeu s-o ierte și să o odihnească în pace”, comunică, la rându-i, Ion Paladi.

„Serviciul Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale al MAI exprimă sincere condoleanţe familiei Barbu pentru trecerea prematură în nefiinţă a maiorului serviciului de salvare, Ana Barbu. Întregul colectiv de salvatori şi pompieri deplânge pierderea unui artist de valoare a ţării noastre”, mai adaugă Serviciul Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale al MAI, într-un necrolog oficial.

Celebra cântăreață s-a stins din viață acasă, în dimineața zilei de astăzi. Mama Nataliei și a Irinei Barbu suferea de o bună perioadă de timp din cauza unei boli incurabile, iar astăzi, boala a răpus-o. Apropiații artistei au confirmat că de la o vreme încoace, interpreta se simțea foarte rău și mergea foarte frecvent la medici.

Corpul neînsuflețit al interpretei  urmează sa fie depus la catedrala „Sfânta Teodora de la Sihla”, pentru ca toți admiratorii să își poată lua rămas bun.

Ana Barbu este originară din satul Temeleuți, Florești și a adus pe lume două fiice: Natalia și Irina. A urcat pe scenă în premieră încă de pe când era elevă în clasa a treia.

 

Sursa : Noi.md

Leave a Reply