Doi turiști moldoveni decedați într-un accident din EgiptDoi cetățeni ai Republcii Moldova au decedat în urma unui accident de autocar în stațiunea Hurgada din Egipt, transmite agenția rusă Interfax, care citează surse din Uniunea de Turism a Rusiei (UTR).

Potrivit sursei citate autocarul tarnsporta turiștii de la o excursie în oarșul Cairo.

„Accidentul a avut loc în dimineața zilei de azi. În autocar se aflau cetățeni moldoveni, ucraineni și ruși. În urma impactului au decedat doi cetățeni moldoveni, iar șapte pasageri au fost răniți”, a declarat un purtător de cuvânt al UTR.

Potrivit sursei citate, toți turiștii implicați în accident erau asigurați. Asistența medicală și transportarea decedaților acasă vor fi asigurate din despăgubirile de asigurare.

Recent presa din Egipt anunța că mai mulți turiști au avut de suferit în urma unui impact dintre un autocar și un camion, la fel în regiunea stațiunii Hurgada.

Solicitați de reporterul Deschide.md, responsabilii din cadrul Ministerului Afacerilor Externe din Moldova au declarat că vor reveni mai târziu cu detalii referitoare la cetățenii noștri implicați în acest accident.

Sursa : deschide.md