Doi tineri din Chisinau incatusati in mijlocul strazii dupa ce au intrat intr-o casa si ar fi furat circa 250000 de lei VIDEO

Doi tineri cu vârsta de 18 și 20 de ani, domiciliați în municipiul Chișinău, sunt cercetați de poliție pentru furt în proporții deosebit de mari. Asta după ce acum două luni, la 2 februarie, ar fi pătruns într-o locuință din raionul Criuleni și au sustras bani în sumă de 250 000 lei. Hoții ar fi pătruns ziua în locuință pe geam, în timp ce femeia era plecată de acasă.

În urma investigațiilor efectuate de ofițerii Direcției Combaterea Crimelor Grave a Inspectoratului Naţional de Investigaţii, în comun acord cu cei de la IP Criuleni, procurorii Procuraturii din or.Criuleni și cu suportul angajaţilor BPDS „Fulger”, la 3 aprilie 2018, suspecții au fost reținuți în momentul în care se deplasau pe o stradă din municipiul Chișinău.

Audiați de polițiști, bănuiții şi-au recunoscut vina parțial. Anterior, unul dintre ei a fost cercetat pentru infracțiuni similare, la moment, ambii fiind arestați pentru 30 de zile.

Dacă vor fi găsiți vinovați, suspecții riscă pedeapsă cu închisoare de la 7 la 12 ani. Poliţiştii desfăşoară investigaţii de stabilire a complicităţii lor în alte cazuri de furturi.  

Sursa: bani.md