Doi barbati au ajuns la urgenta in urma unui grav accident produs aseara in capitala - VIDEODoi barbati au ajuns aseara la urgenta in urma unui grav accident produs in capitala. Este vorba de soferul unei Dacii si pasagerul unui Audi. Masinile s-au ciocnit violent la intersectie strazilor Calea Iesilor si bariera Sculeni.

Potrivit purtatorului de cuvant al Spitalului de Urgenta, Petru Cravet, pasagerul in varsta de 23 de ani s-a ales cu leziuni usoare si a fost externat, insa soferul Daciei ramane internat.

Petru CRAVEȚ, PURTĂTOR DE CUVÂNT, SPITALUL DE URGENȚĂ, CHIŞINĂU: “Traumatism cranio-cerebral, fractura la baza craniului, contuzie cerebrala si 8 coaste rupte. Al doilea, de 23 de ani a fost internat cu fractura de humerus, la umar.”

Soferul de la volanul automobilului de model Audi spune ca a vazut Dacia in ultimul moment si nu a reusit sa evite impactul. Oamenii legii sustin ca preliminar vinovat de accident se face soferul Daciei, care ar fi virat la stanga si nu s-a asigurat. Pe acest caz a fost deschis un dosar penal. 

Sursa: protv.md