Dodon Filat și Plahotniuc sunt disperațiVladimir Plahotniuc și Vladimir Filat sunt disperați din cauza că vor obține rezultate modeste în cadrul alegerilor locale, astfel încercând să pună piedici partidelor de opoziție, susține liderul PSRM Igor Dodon.

Potrivit liderului socialiștilor, Filat și Plahotniuc recurg la diverse provocări şi atacuri îndreptate, în special, împotriva PSRM.

El i-a acuzat pe cei doi că au dat indicații Fiscului și Centrului Național Anticorupție să verifice partidul și candidații PSRM în cadrul alegerilor locale.

„Am primit o scrisoare din partea şefului Fiscului, domnul Prisăcaru, prin care suntem obligaţi să facem acest lucru în decurs de 3 zile. Tot aşa, CNA a primit indicaţii din partea lui Plahotniuc de a-i verifica pe toţi cei care au făcut donaţii de bani pentru fondul electoral al Partidului Socialiştilor, depăşind o anumită sumă”, a declarat Dodon miercuri, în cadrul unei conferințe de presă.

Dodon îi acuză pe Filat și Plahotniuc că persecută PSRM-ul, din cauza că simt că vor pierde alegerile.

„Am înţeles că vă tremură pantalonii pe voi, dar noi vom câştiga aceste alegeri. Vă puteţi bate cu capul de toţi pereţii, dar va fi anume aşa. Filat, Plahotniuc, nu veţi apuca să vă urcaţi în avioanele, pe care vi le-a cumpărat Shor, şi să zburaţi din ţară. Veţi fi prinşi şi puşi la închisoare. Nu vă jucaţi cu focul”, a avertizat Igor Dodon.

Sursa: independent.md