(doc) Ce a răspuns TRM la solicitarea lui Sandu și Năstase a primi timp de emisie?Televiziunea publică  a venit cu un răspuns la solicitarea opoziției extraparlamentare reprezentate de PAS și PPDA de a primi timp de emisie în fiecare săptămână. 

 „În R. Moldova sunt înregistrate oficial 45 de partide politice, fiecare cu propria  viziune și activitate. Instituția noastră este deschisă spre dialog cu fiecare dintre aceste partide. (…)  Vă asigurăm că activitatea partidelor pe care le conduceți va fi reflectată și în continuare obiectiv și echidistant în buletinele de știri și emisiunile de  dezbateri, în strictă conformitate cu prevederile legale și fără nicio discriminare”, se spune în răspunsul TRM.

Totodată, entitatea a subliniat că va organiza curând o întâlnire cu lideri și reprezentanți ai partidelor pentru a stabili modalități viitoare de conlucrare.

Pe 17 septembrie, protestatari în frunte cu Maia Sandu și Andrei Năstase au solicitat conducerii TRM să ofere opoziției câte o oră de emisie în fiecare săptămână. Conducerea postului național a ignorat însă cerințele protestatarilor, iar ultimii au decis să ofere ultimatum până vineri, 22 septembrie.

Ulterior, TRM a lansat un Apel în care se spune că echipa postului public de televiziune ar fi fost ținta unor acuzații nefondate. Azi, Sandu și Năstase au chemat oamenii la un protest pe 1 octombrie.

(doc) Ce a răspuns TRM la solicitarea lui Sandu și Năstase a primi timp de emisie?

 

(doc) Ce a răspuns TRM la solicitarea lui Sandu și Năstase a primi timp de emisie?

 

Sursa: zdg.md