DETALII ȘOCANTE în cazul fetiței din Drochia A fost ucisă de verișorul tatălui

Fetița de șapte ani din Hăsnăşenii Mari, Drochia, care a dispărut pe 13 ianuarie și care a fost găsită moartă într-o fântână, ar fi fost ucisă de o rudă din partea tatălui. Mai mult, suspectul și-ar fi recunoscut pe deplin vina. Informația a fost confirmată pentru Realitatea.md de către șefa serviciului de presă al Inspectoratului General de Poliție, Sabina Cojușnean. 

Unul dintre cei doi suspecți a fost eliberat. Celălalt însă a rămas în custodia polițiștilor, iar în cadrul audierilor, acesta și-ar fi recunoscut vina. Potrivit poliției, suspectul are 27 de ani și este originar din satul Cubolta, raionul Sângerei.

Suspectul, care s-a dovedit a fi verișorul tatălui, a fost audiat și a recunoscut faptul că a săvârșit crima. În ziua în care s-a produs incidentul, bărbatul se afla în sat, în vizită la persoane cunoscute. Acesta se cunoștea bine cu victima.

”Pe cadavrul victimei au fost depistate șase plăgi de un obiect ascuțit în regiunea gâtului. Expertiza medico-legală urmează să stabilească originea vătămărilor corporale, dar și faptul dacă fetița a fost sau nu violată”, a declarat Sabina Cojușnean.

Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală în baza art. 145 (alin. 2) din Codul Penal al RM. Suspectul riscă o pedeapsă cu închisoare de la 15 până la 20 de ani sau chiar detenție pe viață. 

Realitatea.md amintește că fetița în vârstă de șapte ani a fost dată în căutare de poliție, după ce pe data de 13 ianuarie, în jurul orei 18:00, minora a plecat de acasă cu prietenii cu uratul.

Sursa : realitatea.md