Detalii despre omorul din Soroca. Asistenta medicala din sat La fata era vanat se vedea ca era batut avea niste coaste fracturate

Asistenta medicală care a fost chemată la bătrânii care au fost snopiți în bătaie pentru a le acorda ajutor medical, spune că bărbatul de 77 de ani a fost găsit într-o stare gravă. Acesta a suferit mai multe facturi a coastelor și din cauza bătăilor suportate nu se putea deplasa și nici vorbi.

Am fost chemată de urgență să acord primul ajutor. Nu era deplasabil, la față era vânăt se vedea că era bătut, avea niște coaste fracturate. Nu se putea mișca. Eu când puneam mâna pe el, avea dureri foarte mari. Spunea două, trei cuvinte și se odihnea, nu putea nici vorbi”, a declarat doamna Maria, asistenta medicală din satul Bulboci.

Ulterior, femeia a spus că a chemat ambulanța pentru al transporta pe bărbat la spital.

Am chemat ambulanța, și l-am transportat la spital, i-am acordat primul ajutor, i-am făcut ceva analgezice ca să-i iau durerile pentru că avea coaste fracturate”, mai spune Maria, asistenta medicală din sat.

De asemenea, acesta a mai menționat că familia nu ar fi avut conflicte cu nimeni și că victimele ar fi niște persoane foarte prietenoși.

Din câte știu eu nu am auzit să aibă certuri. Erau niște oameni foarte cuminți, nu aveau dificultăți cu mahala. Trăiau foarte bine cu toți din sat.

Amintim că ieri, 17 ianuarie la ora 8:30 minute a fost înregistrat apelul la Inspectoratul de Poliție Soroca. Potrivit ofițerei de presă a IP Soroca, Svetlana Talpă „O doamnă a apelat la inspectorat și a comunicat precum că a depistat copul neîsuflețit al vecinii sale de 76 de ani în locuința proprie. Acestea se află în interior cu un bărbat care a rămas în viață”.

Bătrânului i s-a acordat îngrijiri medicale.

Ulterior, oamenii legii au stabili că pe corp au fost depistate semne caracteristice maltratării asupra cadavrului, iar în interiorul apartamentului era dezordine.

De asemenea, pe cazul dat polițiștii au câțiva suspecți. Astfel, făptașii dacă vor fi găsiți vinovați vor fi trași la răspundere.

Sursa: tv8.md