Descoperire macabra la Criuleni. Un barbat disparut in august gasit putred in padure de niste copii

Un bărbat, care ar fi dispărut în vara anului trecut, a fost găsit mort într-o pădure de către niște copii, cadavrul fiind în stare de putrefacție avansată. Descoperirea macabră a avut loc ieri, în jurul orei 14:30, într-o pădure din proximitatea orașului Criuleni.

Solicitată telefonic, Silvia Vetcu, ofițerul de presă al Inspectoratului General al Poliției, a declarat pentru Deschide.MD că despre depistarea cadavrului, oamenii legii au fost anunțați de către un locuitor al orașului Criuleni, în vârstă de 36 de ani, după ce copiii acestuia, în timp ce se jucau, l-au găsit într-o fâșie forestieră de lângă casă.

„Deplasându-se la fața locului, poliția a stabilit că trupul era în stare avansată de putrefacție. Cadavrul a fost îndreptat la expertiza medico-legală pentru stabilirea cauzei decesului. Pe cazul dat a fost inițiat proces penal și urmează a fi efectuate acțiuni de urmarire penală și măsuri speciale de investigații în vedere stabilirii tuturor circumstanțelor”, a precizat Vetcu.

Potrivit unor surse apropiate anchetei ale portalului Deschide.MD, care au solicitat să le fie păstrat anonimatul, lângă cadavru au fost depistate mai multe lucruri personale, care ar aparține unui bărbat în vârstă de 62 de ani, originar din orașul Criuleni, despre care rudele ar fi anunțat poliția că acesta a dispărut fără veste la data de 17 august 2018.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele.

Sursa: deschide.md