Deputatul PLDM, Ion Butmalai, a fost găsit împuşcat

Deputatul PLDM, Ion Butmalai, a decedat. Politicianul a fost găsit mort de soţie la domiciliul său din Cahul

Informaţia a fost confirmată, pentru Jurnal.md, de poliţia din Cahul, dar şi de Inspectoratul General de Poliţie. Incidentul s-a întâmplat astăzi, în jurul orei 12:00.

La faţa locului este prezent comisarul şi vicecomisarul de Cahul. Deocamdată nu se cunoaşte dacă este vorba de o sinucidere sau de un incident.

Informaţia a fost confirmată şi de avocatul Ana Ursachi. „Am aflat acest lucru de la soţia acestuia. Ea îl telefona în jurul orei 11:00, dar el nu răspundea la telefon. Acest fapt a alarmat-o. Nu cred că s-a împuşcat. Îl cunosc drept un luptător aprig”, a declarat Ursachi, pentru Jurnal.md.

Şefa serviciului de presă de la Inspectoratul General de Poliţie, Sabina Cojuşnean, a confirmat pentru, Jurnal.md, că Ion Butmalai a fost găsit mort de soţia sa. Potrivit primelor informaţii, legislatorul s-a împuşcat cu propria armă pe care o deţinea legal.

Politicianul avea 50 de ani. Precizăm că Ion Butmalai nu a fost inclus pe lista electorală a PLDM la alegerile parlamentare de pe 30 noiembrie.

Sursa : Jurnal.md