Deputat PLDM despre posibila plecare a lui Iurie Leancă din partid şi „grija PL”: Viaţa devine mai interesantă…Deputatul din partea Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM), Maria Ciobanu, s-a referit, într-o postare pe profilul său de pe o reţea de socializare, despre o posibilă plecare a lui Iurie Leancă din PLDM.

„Citesc și mă minunez: Doamne, de cîtă grijă are parte echipa noastră! Nici nu știu cui să-i mulțumesc. Atunci cînd a plecat unul din echipă, ne-au prezis scenarii apocaliptice, dar așa și nu s-au realizat. Cînd a mai plecat unul, deja venea spre noi potopul. Nu l-am simțit… De la PL a plecat o echipă întreagă, am pretenția să spun că chiar cei mai buni, dar scenariile n-au curs gîrlă. Nu le purta nimeni de grijă, bieții de ei”, a scris Maria Ciobanu, citată de TRIBUNA.

Totodată, deputata nu se arată deranjată de „grija celor din PL”, ba chiar spune că astfel viaţa devine mai interesantă.

„Probabil, trebuie să mă bucur. Atunci cînd cineva se gîndește permanent la tine, îți poartă „grija”, viața devine mai interesantă”, a conchis aceasta.

Sursa : Tribuna.md