Dec Education oferă copiilor şi adolescenţilor şansa de-a petrece o vacanţă de vară de neuitat

După un an şcolar plin de emoţii, lucrări de control, teze stresante, vine şi vacanţa multaşteptată.

Aglomeraţia, ambuteiajele, gazele de eşapament, barurile de noapte pline de tentaţii vicioase din Chişinău nu crează cea mai potrivită atmosferă pentru ca un copil să-şi petreacă vacanţa. Foarte puţini copii au bunici la ţară, unde ar putea merge să respire aer curat, să manânce fructe şi legume proaspete din grădină, să meargă la pescuit. Copiii care au norocul de-a avea asemenea bunici, de multe ori se plictisesc.

Această vară copilul dvs. poate să şi-o petreacă la fel ca în ceilalţi ani sau poate să aibă parte de o aventură adevărată care să-i ofere nu doar adrenalină, dar să-i fie de folos pe viitor: lecţii intensive de limbă engleză, franceză, spaniolă, germană, diverse activităţi (dans, pictură, yoga, culinărie, etc.), cunoaşterea unor noi culture, a unor personalităţi interesante.

Dec Education oferă copiilor şi adolescenţilor şansa de-a petrece o vacanţă de vară de neuitat 1

Dec Education organizează în acest an mai multe programe de vară care combină utilul şi plăcutul.

La doar câteva sute de km distanţă de la Chișinău în Carpați este amplasată tabăra de agrement şi studierea limbii engleze – Dec Camp. Educatorii şi profesorii calificaţi, atmosfera familiară, condiţiile confortabile fac ca această tabără să fie la nivelul celor europene.

Părinţii care doresc ceva mai rafinat, mai prestigious, mai scump pentru copilul lor pot alege odihna în SUA sau Europa. Tinerii exploratori pot merge în vacanţă în Malta, Belgia, Anglia, Elveţia, Franţa, Irlanda, Germania iar amatorii de fotbal îşi pot antrena engleza şi spaniola într-o tabără sportivă din Spania sau Marea Britanie.

Preţurile odihnei interactive de vară variază în funcţie de perioada, ţara şi programul ales.
Dec Education oferă copiilor şi adolescenţilor şansa de-a petrece o vacanţă de vară de neuitat.

Pentru mai multe detalii:

- sunați-ne: 022238505, 079338505

- scriți-ne: md@dec-edu.com

- accesați: www.dec-edu.com

- și veniți: str. Sfatul Țarii 18, of. 34, Chișinău