De nerecunoscut. Poliția solicită ajutor la identificarea a doi tineri decedați într-un incediuPoliţiştii sectorului Botanica ai Direcţiei de Poliţie a municipiului Chişinău solicită ajutorul cetăţenilor, în vederea identificării a doi bărbați decedați într-un incendiu din subsolul clădirii din strada Valea Crucii 8, în ziua de 30 decembrie.

Primul bărbat ar avea vârsta între 25 și 30 ani, înălţimea 175 cm, faţa ovală, corpolenţa madie, orb de ochiul stâng, îmbrăcat în blugi albaştri cu curea din materie, inscripţia „PUMA”, lengerie de culoare roşie, adidaşi de culoare albă .

A doua victimă are aproximativ 27-30 ani, înălţimea 165 cm, corpolenţa medie, lengerie de culoare albastră, ciorapii de culoare gri, încălţat în ghete de culoare gri cu inscripţia „Restime”. Lângă cadavru a fost depistat un pandativ din metal sub formă de inimă.

Autoritățile solicită ajutor cetățenilor care ar cunoaște informații despre identităţile lor. Cei care recunosc detalii sau descrierea făcută de anchetatori, sunt rugați să le comunice la numărul de telefon 0797 41 509.

Sursa: zugo.md