Dan Bălan a lansat o afacere ”gustoasă” în Chișinău? – (FOTO)Dan Bălan se pare că vrea să facă bani nu numai din muzică. Artistul și-ar fi deschis un restaurant de tip fast-food, cu livrare, în Chișinău.

Este vorba de ”Bunica’s”, care se vrea ”un nou concept pe piața din Moldova”, potrivit descrierii de pe site-ul oficial al restaurantului. De altfel, deși bucatele pregătite de bucătarii restaurantului sunt inspirate din bucătăria tradițională moldovenească, în meniu pot fi găsiți și burgheri, scrie kankan.md.

Pe site-ul Agenției de Stat pentru Proprietatea Intelectuală, în baza de date poate fi găsită și marca ”Bunica’s”, cu cererea de înregistrare depusă pe 13.03.2017. Inițial, acesta ar fi înregistrat marca sub o altă denumire, ”Bunica’s 10”, încă pe 08.09.2016.

Deși marca respectivă poate aparține și altei persoane care poartă același nume, Dan Bălan, legătura dintre artist și brandul respectiv pare să fie confirmată de mama lui, Ludmila Balan. Aceasta a distribuit pe Facebook, zilele trecute, două postări despre restaurantul respectiv, însă ele au fost șterse ulterior.

Dan Bălan a lansat o afacere ”gustoasă” în Chișinău?

 

Sursa: rtr.md