CUTREMURĂTOR! O tânără din Ialoveni a fost violată timp de 17 ani de propriul tată17 ani de groază! Prin asta a trecut o tânără de 22 de ani din satul Hansca, r. Ialoveni, care a fost violată în mod repetat de tatăl ei. Abia după 17 ani de “tortură”, tânăra n-a mai răbdat și a povestit totul.

Coșmarul fetei s-a declansat pe când avea 4 ani, atunci când tatăl său a abuzat-o sexual prima dată. Tânăra povestește că, la început, acesta o abuza mai rar, însă în ultima perioadă o forța să întrețină relații intime aproape în fiecare zi. Iar ca să fie sigur că totul va rămâne sub acoperișul lor, a amenințat-o că dă foc la casă, ca să nu scoată niciun cuvânt.

Totul s-a întâmplat chiar în casa în care trăia împreună cu fratele ei mai mic, care a declarat polițiștilor că uneori scenele de viol se repetau chiar sub ochii lui, de fiecare dată prin constrângerea fizică și psihică a fetei.

Mama fetei e plecată de mai mulți ani în străinătate, iar copii au rămas în grija bărbatului, care are 45 de ani și care muncea ocazional, reparând calculatoare.

În vara acestui an tânăra nu a mai rezistat presiunii și a povestit mamei sale despre abuzurile la care era supusă de către tatăl său. Momentan copii sunt în grija mamei, care a revenit în țară.

Suspectul a mai stat în închisoare, după ce a violat o prietenă a fiicei sale.

Potrivit impact.tv, care a făcut public acest caz, dosarul a fost pregătit pentru a fi trimis în instanță, iar dacă bărbatul va fi găsit vinovat riscă detenție pe viață. 

Sursa: thewoman.md