Cursa de groaza pentru 144 de moldoveni. Acestia au stat ore in sir in aeroportul Charles de Gaulle din Paris dupa ce cursa spre Chisinau a fost amanata

Cursă de groază pentru zeci de moldoveni care s-au pornit cu avionul din capitala Franţei spre Chişinău. 144 de pasageri, printre care 22 de copii, au stat ore în şir în aeroportul Charles de Gaulle din Paris, după ce cursa spre capitala noastră a fost amânată, din cauza unor defecțiuni tehnice la aeronavă.

Avionul urma să ajungă încă în seară zilei de 6 iulie, în jurul orei 19:00, dar a aterizat la Chişinău abia ieri după-amiază, după o întârziere de 18 ore. Toţi pasagerii au fost hrăniţi şi cazaţi în hotel din contul companiei private care operează cursa. Cu toate acestea, oamenii sunt nemulţumiţi că ajutorul le-a fost oferit după aproape 10 ore petrecute în aeroport. 

Printre moldovenii care au aşteptat ore în şir pe aeroportul din Paris s-au numărat mai multe mame cu copii mici. Una dintre femei nu şi-a putut stăpâni emoţiile când s-a văzut, în sfârşit, acasă.

Această femeie susţine că nu a fost anunţată despre faptul că zborul s-a amânat şi a aşteptat în aeroport, împreună cu şase copii, ore în şir, înainte să fie cazaţi într-un hotel.

În timp ce pasagerii aşteptau îmbarcarea pe Aeroportul din Paris, rudele lor îi aşteptau la Chişinău. Unii oameni au venit de două ori la Aeroportul din Capitală pentru a-şi întâmpina copiii, soţiile, soţii sau părinţii. 

Potrivit reprezentanţilor companiei aeriene private care a operat zborul, toţi călătorii au fost cazaţi în hotel şi au fost hrăniţi de trei ori.

Sursa: prime.md