Renato Usatîi a ales să sărbătorească Ziua Independenţei nu prin discursuri pompoase, ci într-un mod deosebit. Pe 27 august politicianul a vizitat Centrul de plasament şi reabilitare pentru copii din Anenii Noi şi a sărbătorit acolo ziua de naştere a ţării.

Cum a sărbătorit Renato Usatîi Ziua Independenţei 01

Nu a venit nici de această dată cu mâna goală. Usatîi a oferit 60 de mii de lei pentru reparaţia centrului, 22 de mii de lei pentru profesori şi angajaţi, iar copiii au primit dulciuri şi jucării. La rândul lor, copiii i-au mulţumit politicianului interpretându-i cântece. În special, filantropul a rămas profund impresionat de un băiat care i-a cântat piesa «Выбери меня, птица счастья завтрашнего дня» (Alege-mă pe mine, pasărea fericirii de mâine).Cum a sărbătorit Renato Usatîi Ziua Independenţei 02

«Astăzi este şi ziua de naştere a personajului Ceburaşka (45 de ani). Am sărbătorit alături de copii din Centrul de plasament din oraşul Anenii Noi. Toţi copii au primit în dar câte o jucărie Ceburaşka şi multe alte cadouri. Am oferit centrului 60 000 de lei pentru reparaţie, 22 000 de lei pentru profesori şi angajaţi. Băiatul care a cântat piesa „выбери меня” nu poate lăsa indiferent pe nimeni…” şi-a împărtăşi emoţiile pe Facebook Renato Usatîi.

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”//www.youtube.com/embed/I3fuewhrdDk” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

Amintim că acum 3 săptămâni, Renato Usatîi a procurat un microbuz special pentru Centrul de reabilitare pentru copii cu nevoi speciale „Fidanjik” din Comrat.

Sursa : moldova24.net