Cristiano Ronaldo alături de iubită și fecior la gala FIFACristiano Ronaldo şi-a trecut în vitrină şi trofeul FIFA – The Best, acordat celui mai bun jucător al anului. FIFA s-a separat din acest an de France Football, care acordă Balonul de Aur.

În vârstă de 31 de ani, Ronaldo a câştigat anul trecut Liga Campionilor şi Supercupa Europei cu Real Madrid şi Campionatul European cu naţionala Portugaliei.

Premiul a fost prezentat de preşedintele FIFA, Gianni Infantino, iar Cristiano Ronaldo şi-a sărutat iubita, pe Georgina Rodriguez, în momentul anunţului. Georgina este din Spania şi în trecut a lucrat pentru un magazin Gucci, fiind remarcată de Ronaldo la un eveniment Dolce Gabanna.

“Nu e prima oară când câştig un trofeu, dar este la fel de extraordinar. Sunt extrem de bucuros, mulţumesc coechipierilor de la Real, de la echipa Portugaliei. A fost un an extraordinar, trofeul răsplăteşte munca depusă. Am reuşit să câştig tot ce mi-am propus şi a fost un an magnific. Îmi pare rău că nu sunt prezenţi cei de la Barcelona aici, că nu au putut veni. Vă mulţumesc pentru tot”, a spus Ronaldo în cadrul galei FIFA.

Sursa: infomoldova.net