Consulul României în R.Moldova, implicat într-un accident rutierO mașină a Ambasadei României în Republica Moldova, a fost implicată într-un accident rutier. Potrivit informațiilor disponibile portalului Deschide.MD, în automobil se afla și consulul român, Excelența Sa, domnul Ioan Daniel.

Radu Filip – reprezentantul Ambasadei pentru relații cu presa – ne-a confirmat incidentul. Acesta a avut loc acum o oră, în apropiere de localitate Pojăreni, raionul Hâncești. 

”O mașină a Ambasadei, aflată într-o deplasare de serviciu, a fost implicată într-un eveniment rutier. Cei doi reprezentanți ai Ambasadei au primit sprijin și îngrijiri medicale chiar dacă din primele evaluări traumatismele au fost ușoare”, a declarat Radu Filip pentru Deschide.MD.

Potrivit aceleași surse, alte mijloace de transport, nu au fost implicate în accident. 

Amintim că meteorologii au emis COD PORTOCALIU de ninsoare în raioanele din centrul și sudul țării. Potrivit sinopticienilor, în perioada următoare se prevăd ninsori abundente și temperaturi scăzute, iar stratul de zăpadă va depăși în unele locuri 17 cm.

Sursa: deschide.md