Cat cere Cleopatra Stratan pentru un concert de 35 de minute

Revenirea Cleopatrei Stratan (15 ani) în topurile muzicale, odată cu lansarea piesei “Te las cu inima”, a fost de bun augur pentru solistă, din toate punctele de vedere.

În doar două săptămîni, melodia a strîns aproape 10 milioane de vizualizări pe YouTube, iar popularitatea artistei, care acum e o domnişoară superbă, a crescut direct proporţional cu tariful ei.

Simpatica Cleo percepe acum un onorariu de 4.000 de euro pentru un concert de 35 de minute, în aer liber, şi unul de 5.000 de euro pentru concertele private cu o durată tot de 35 de minute.

În cazul în care concertele se desfăşoară în afara oraşului Chişinău, Cleo solicită decontarea transportului, 2 bilete de avion sau 1,7 lei/km şi a cazării (două camere single).

Iată că, după o pauză de 12 ani, Cleopatra Stratan a revenit în forţă şi are toate şansele să strîngă o avere frumuşică din muzică. La vîrsta de 3 ani, copilul-minune ne cucerea cu piesa “Ghiţă” şi intra în Cartea Recordurilor pentru cea mai tînără interpretă care a înregistrat un album.

Sursa: moldovenii.md