Cine este baiatul care voia sa sara de la etaj

Poliția vine cu noi detalii în cazul tânărului care a vrut să sară cu ceva timp în urmă de la etajul nouă al unei clădiri de pe bulevardul Moscovei. Acesta are 19 ani și a mai avut câteva tentative de a se arunca de la etaj, dar a renunțat până la urmă. Așa s-a întâmplat și astăzi, tânărul a coborât și nu s-a ajuns la o tragedie.

Ofiţerul de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati a declarat pentru ImpactTV.MD că: „Tânărul a avut mai multe tentative de a se arunca, iar ultima fiind chiar cea de săptămâna trecută de pe Viaduct. În una dintre tentativele sale din trecut a fost implicat și Dorin Chirtoacă, care s-a urcat pe panoul publicitar, alături de băiat”, declară Stati.

Pe atunci Primar general al Chișinăului, Dorin Chirtoacă, după ce a coborât cu tânărul jos, declara:

„Mă interesează totul dar viața omului este cel mai prețios lucru. Am aflat de pe internet. Am vorbit, i-am spus ce am pe suflet, mi-a zis că și el problemele lui. A zis că vrea să lucreze, vrea să învețe și vrea un acoperiș deasupra satului. Mergem acum să discutăm. Poate îl ajutăm”,  menționa Chirtoacă.

Amintim că, săptămâna trecut tânărul a încercat să-și pună capăt zilelor vrând să sară de pe podul de la Viaduct din sectorul Botanica al capitalei.

La fața locului s-au deplasat pompierii, o ambulanță și poliția.

Tânărul a fost convins să nu sară, ulterior a fost transporat la sectorul de poliție Centru unde a discutat cu un psiholog.

Sursa: impacttv.md