Cetatean moldovean violator in serie Iata ce a facut in Rusia

Un cetățean moldovean a fost condamnat de instanța de judecată din Federația Rusă pentru crimele oribile pe care le-a săvârșit.

Un violator în serie din Moldova a fost condamnat în Rusia la 14 ani de pușcărie, informează RIA Novosti. Oamenii legii au stabilit că pe 9 septembrie 2017 bărbatul a venit în orașul Otradnoe, raionul Kirovo, regiunea Leningrad. El a urmărit o studentă de 17 ani pe care a atacat-o, a bătut-o și amenințând-o cu un cuțit a violat-o, și a comis și alte acte violente de natură sexuală împotriva ei.

În noaptea de 1 spre 2 octombrie, bărbatul a atacat o domnișoară de 16 ani pe care a dus-o spre râul Sveatka, unde a abuzat-o, amenințând-o cu moartea.

Probele colectate de anchetatorii din orașul Kirovsk au fost recunoscute de instanță ca fiind suficiente pentru condamnarea cetățeanului moldovean de 36 de ani.

”Prin decizia instanței de judecată bărbatul a fost condamnat la 14 ani de detenție. El urmează să-și ispășească pedeapsa într-un penitenciar cu regim special. Totodată, instanța a decis să recupereze de la inculpat o compensație în valoare de 1 milion de ruble, pentru compensarea prejudiciului moral”, precizează sursa.

Anterior acesta a mai fost judecat pentru săvârșirea unor crime similare în regiunea Leningrad, aflându-se în închisoare până în anul 2014, după care acesta a fost deportat. Ajuns în Moldova, acesta și-a schimbat numele și a revenit în Rusia.

Sursa: sputnik.md