Cel mai puternic om din Moldova. Cate sute de kilograme ridica si ce scopuri are acesta

Vi-l prezentăm pe cel mai puternic om din Moldova. Este vorba despre un bărbat care v-ar putea ridica automobilul în aer fără nicio problemă.

Este Campion a numeroaselor competiţii de StrongMan şi îşi doreşte să ajungă drept cel mai puternic bărbat din lume. Îşi are propriul record stabilit la noi în ţară. Haideţi să-l cunoaştem mai bine pe Rodion Sucman.

Este bine cunoscut pentru super puterea pe care o deţine. Pentru Rodion, câteva sute de kilograme sunt o nimica toată. Recent s-a întors de la campionatul oamenilor puternici, de unde s-a întors cu premiul mare. 

Zis şi făcut, prima sa competiţie a încheiat-o pe locul II, ceea ce l-a motivat și mai mult. 

Cea mai mare încercare pentru el, a fost să-şi bată propriul record, a trebuit să miște din loc două maşini în accelerare. Riscurile şi frica, l-au făcut la un moment dat să renunţe. 

Se antrenează zilnic, dar doar după un somn de opt ore. La unul dintre antrenamente, l-am provocat pe Rodion, să ne demonstreze pe viu puterea sa.

Cred că v-aţi dat seama, nimeni nu îndrăzneşte să-l supere pe Rodion. Totuși spune că super puterea, nu-i folosește nicăieri, în afară de competiții.

Sportivul nu se va opri până nu îşi va atinge scopul. Deci, îi urăm succes!

Sursa: prime.md