Berbec

Berbecii sunt destul de neîncrezători. De asta, ei vor iubi de trei ori în viaţă, prima din curiozitate, a doua din interes şi a treia oară din suflet.

Taur

Taurii au nevoie de stabilitate. Fire romantică, taurii vor iubi o singură dată: se îndrăgostesc greu dar acest lucru devine sigur şi ţine o veşnicie.

Gemeni

Gemenii au un caracter vulcanic. Aceste persoane încearcă mereu să îşi găsească jumătatea, însă de multe ori nu reuşesc. Tocmai de aceea vor iubi de trei ori. A treia oară vor obosi să mai caute şi vor face pace cu ei înşişi, rămmânând la persoana aleasă pe care o vor trata cu cea mai mare dragoste.

Rac

Racii vor iubi de două ori din cauza eşecului. Racii au nevoie, în primul rând, de un prieten şi apoi de un partener de viaţă. Aşadar, racii vor fi decepţionaţi în prima relaţie după ce vor descoperi că partenerul nu le este alături. La a doua relaţie, racii vor da de jumătatea aleasă.

Leu

Leii pot să iubească pe oricine. Fiind cuceritori de fel, nu au frică de nimic şi se aruncă cu capul înainte şi cu sentimentele pe masă. Sunt una dintre zodiile care suferă cel mai mult din dragoste.

Fecioara

Persoanele din Fecioară sunt foarte sceptice când vine vorba de iubire: le este teamă să îşi deschidă inima şi nu lasă prea mulţi parteneri să se aşeze confortabil în relaţia lor. Îşi ascund destul de bine emoţiile şi refuză să iubească deoarece nu vor să fie rănite. De aceea în relaţii sunt firi destul de reci pretenţioase, calculând fiecare pas pe care îl fac.

Balanţa

Balanţele caută nod în papură şi parcă nu le ajunge o viaţă întreagă să găsească ce vor. Spre deosebire de Gemeni, Balanţele nu sunt atât de intuitive incât să îşi dea seama că nu vor găsi niciodată perfecţiunea întruchipată, din punctul lor de vedere. Aşadar, Balanţele vor suferi şi ele, ca şi Leii, destul de mult.

Scorpion

Persoanele din Scorpion sunt firi libere, care refuză să fie încatusate. Au impresia că slujba lor este aceea de a iubi, de aceea preferă să aibă cât mai multe relaţii, să cunoască cât mai multe persoane şi să se distreze cât de mult pot. Nativii din această zodie ajung să iubească o singură dată în viaţă cu adevărat deoarece toate celelalte relaţii sunt simple contacte fizice şi emoţionale, neajunse încă la rangul de relaţie.

Săgetător

Sagetătorii vor încerca de patru ori să stea cu cineva pe termen lung, până vor învăţa să facă compromisuri.

Capricorn

Capricornii sunt deseori părăsiţi din cauza posesivităţii lor. Din acest motiv, îşi dau arama pe faţă mai greu şi surprind mereu partenerul cu părţile lor negative. Astfel, ajung să fie părăsiţi de multe ori.

Vărsător

Vărsătorii înşală mai mult decât gemenii şi se plictisesc greu, dar sigur. De aceea vor petrece mult timp cu trei persoane importante în viaţă, de care se vor plictisi la un moment dat, ajungând să iubească platonic.

Peşti

La fel ca şi Taurii, Peştii vor avea doar o iubire. Din simplul motiv că sunt persoane ruşinoase şi introvertite care, odată ce găsesc sentimentul suprem, ţin de el cu dinţii.