Care sunt culorile în vogă pentru sezonul de primăvară-vară 2017Anul 2017 aduce noi tendințe în modă precum și noi culori care se vor potrivi de minune în șifonierul nostru. Pentru sezonul de primăvară-vară 2017, au apărut deja cele mai la modă tendințe în materie de culori.

Astfel, au fost determinate 10 cele mai în vogă culori pentru sezonul următor, o gamă de nuanțe apropiată de cele naturale, menționează modadama.com.

Niagara este cea mai importantă culoare a sezonului primăvară-vară 2017. Este un albastru clasic denim, denumit și culoarea simplității, confortului și a seninătății. O nuanță universală ce se combină cu orice culoare: de la nuanțe aprinse, până la pastelate.

Primrose Yellow este nuanța florii primula. Aceasta oferă căldură, energie și ridică buna dispoziție. Culoare a soarelui, se potrivește cu un albastru profund și nuanța neutră de Hazelnut.

Printre colecțiile de modă din sezonul primăvară-vară se poate observa nuanța Lapis Blue. Intensă și total opusă celei de Primrose Yellow, dar împreună se completează perfect. Lapis Blue este minunat într-o componență unică, dar se asortează și cu alte culori aprinse, intrate în topul celor mai populare din sezon.

Flame, nuanța de roșu arzător, care se evidențiază în mod deosebit pe fundalul celorlalte nuanțe din paleta sezonului. Este o culoare ce nu se recomandă să fie combinată cu alte nuanțe.

Island Paradise, nuanța apelor marine. Un albastru incolor ideal pentru garderoba de primăvară-vară. De la rochiile de vară, până la ploverele lejere și paltoanele de toamnă, se privește foarte bine. Se potrivește cu Pale Dogwood și Hazelnut.

Care sunt culorile în vogă pentru sezonul de primăvară-vară 2017

Pale Dogwood sau rozul pudrat se privește frumos pe texturi ca mătasea fină, sifon și cashmere. Nuanța se aseamănă cu Rose Quartz de anul trecut, însă este mai deschis, oferă lejeritate și liniște ținutelor și reprezintă inocența și puritatea. Se combină cu nuanțe ca Hazelnut, Island Paradise și Niagara. 

Greenery este o nuanță suculentă de verde. O culoare vie ce se potrivește perfect în garderoba viitorului sezon. La fel ca și galbenul intens, ne apropie de natură și ne ridică starea de spirit. 

Pink Yarrow este o nuanță cheie care greu s-ar potrivi cu alte culori. Unica nuanță cu care poate fi combinată este verdele estompat Kale.

Kale, o nuanță a frunzelor de Kale. O culoare universală și unică, este perfectă în execuție solo cât și ca o completare a nuanțelor mai intense, Pink Yarrow, Flame și Primrose Yellow.

Hazelnut ultima din topul celor mai la modă culori. O nuanță caldă și neutră, merge bine oricărei nuanțe a tenului. Aproape de gama nude este ideală pentru look-uri clasice.

Sursa: agora.md