Cantaretul rus Vitas va sta o saptamana dupa gratii

Cantaretul rus Vitas a ajuns din nou pe mana politiei. Acesta va sta o saptamana dupa gratii pentru ca, fiind beat crita, a tras de mai multe ori dintr-o arma. Initial cantaretul a fost amendat, procurorii insa au cerut o pedeapsa mai dura, asa ca a fost plasat in arest administrativ. 

Incidentul s-a produs saptamana trecuta, in timpul noptii, in cartierul rezidential de lux de la periferia Moscovei, Rubliovka. 

Aflat in stare de ebrietate, interpretul a scos o arma pneumatica si a inceput sa impuste in pasari, dupa cum le-a povestit chiar el anchetatorilor. 

In aer au zburat peste 42 de gloante, care i-au speriat pe vecini, asa ca acestia au chemat politia. Pe numele lui Vitas a fost pornit un dosar pentru huliganism, iar initial el a fost amendata cu 500 de ruble. 

Procuratura insa nu s-a multumit cu aceasta pedeapsa si a cerut una mai dura. Vitas nu a comentat incidentul. 

Serghei PIDOVKIN, PRODUCATOR: “Este vorba despre un conflict intre vecini. Sper foarte mult ca vecinii se vor impaca si ca nu se vor mai certa.”

Astfel in urmatoarele 7 zile, Vitas va sta dupa gratii. El nu este la prima sa abatere. In 2013, Vitas a lovit cu masina o biciclista, care a fost dusa la spital. Artistul care era in stare de ebrietate, s-a dat in spectacol in fata politistilor si a amenintat-o pe femeie cu moartea, tot cu un pistol. 

In consecinta, atunci, cantaretului i-a fost suspendat permisul de conducere. Presa rusa afirma ca interpretul a ramas fara permis si acum 10 ani, pentru ca a condus fara sa aiba toate actele in ordine.

Sursa: protv.md