Cadavrul barbatului injunghiat de 17 ori si aruncat intr-un lac a stat in apa aproape o luna

Cadavrul bărbatului, înjunghiat de 17 ori și aruncat într-un lac din raionul Călărași, s-a aflat în apă o perioadă cuprinsă între 2 săptămâni și o lună de zile. Până în prezent, oamenii legii nu au reușit să stabilească cine este victima și solicită ajutorul cetățenilor pentru identificarea acesteia.

Bărbatul decedat a fost depistat la 8 iunie, într-un lac din marginea satului Sipoteni, raionul Călărași.

Potrivit surselor CrimeMoldova, corpul neînsuflețit avea 17 plăgi de cuțit. „Victima ar fi primit și o lovitură cu toporul în regiunea capului. Cadavrul ar fi fost legat și învelit cu mai multe pachete, iar ulterior a fost aruncat în lac”, a spus sursa.

Pe acest caz, poliția solicită ajutorul cetăţenilor în identificarea bărbatului decedat. Acesta avea vârsta de aproximativ 30-45 de ani și înălțimea de 1,80 cm.

Victima avea la gât o cruce din sticlă organică de culoare galbenă ce atârna pe un fir de ață. Bărbatul era îmbrăcat într-un tricou de culoare gri și blugi de aceiași culoare cu inscripția „JMTS”.

Persoanele care dispun de informații privind identificarea cadavrului sunt îndemnate să sune la numerele de telefon: 069211807 sau 068680280.

Cadavrul barbatului injunghiat de 17 ori si aruncat intr-un lac a stat in apa aproape o luna

Sursa: crimemoldova.com