BREAKING NEWS /// PAS a depus la Procuratură denunțul PENAL împotriva lui Dodon: VIDEOPartidul Acțiune și Solidaritate a depus, astăzi, la Procuratura Generală denunțul împotriva lui Igor Dodon. 

Amintim că liderul Partidului Acţiune şi Solidaritate, Maia Sandu, a anunțat că va face o plângere penală împotriva lui Igor Dodon, la Procuratura Generală. Sandu îşi motivează decizia spunând că Dodon ar fi un trădător de ţară şi incită la război civil în Republica Moldova.

Maia Sandu a cerut ca procurorul general al Republicii Moldova să iniţieze o anchetă cu privire la acţiunile de subminare a statului de către cetăţeanul Dodon Igor, iar Parlamentul să decidă suspendarea lui din funcţie pentru trădare de patrie.

De asemenea, reprezentanţii PAS declară că Dodon subminează, prin acţiuni iresponsabile şi declaraţii agresive, relaţiile cu vecinii şi partenerii externi ai Republicii Moldova, în mod special cu Uniunea Europeană, România, Ucraina şi SUA. Preşedintele Igor Dodon nu a comentat, deocamdată, afirmaţiile Maiei Sandu. 

Sursa: timpul.md