Cel mai cunoscut si invidiat cuplu de la Hollywood s-a casatorit in acest weekend in mare taina.

Angelina Jolie si Brad Pitt s-au casatorit, in secret, in Franta, potrivit purtatorului de cuvant al celor doi, care a confirmat informatia pentru Associated Press. Potrivit purtatorului de cuvant al celor doi actori, cuplul Angelina Jolie si Brad Pitt s-au casatorit in cadrul unei ceremoni care a avut loc la Castelul Miraval. Ceremonia religioasa a avut loc intr-o biserica mica, printre invitati aflandu-se doar familia si prietenii.

Brad Pitt si Angelina Jolie s-au casatorit! Vezi unde a avut loc marele eveniment - FOTO

 

Cei doi au fost cununati civil de catre un judecator din California, care este stabilit in Franta. Copiii cuplului au fost implicati in ceremonie, Jolie fiind condusa la altar de cei mai mari fii, Maddos si Pax, in timp ce Zahara şi Vivienne au aruncat petale de flori pe covorul rosu. Shiloh şi Knox au fost purtatorii inelelor.

 

Brad Pitt si Angelina Jolie s-au casatorit! Vezi unde a avut loc marele eveniment - FOTO

Angelina Jolie si Brad Pitt sunt impreuna de noua ani si au sase copii, dintre care trei infiati. Brad Pitt a fost casatorit, anterior, cu actrita Jennifer Aniston, in timp ce Angelina Jolie a mai trecut prin doua mariaje, cu actorul Johnny Lee Miller si Billy Bob Thornton.

Angelina Jolie declara, intr-un interviu din 2012, pentru revista Marie Claire, ca Brad Pitt este singurul ei prieten adevarat: “Nu am prea multi prieteni cu care sa vorbesc. El este, de fapt, singura persoana cu care pot sa vorbesc“.