Biserica din Truseni platforma electorala pentru Constantin Tutu

Izul electoral al activității deputatului Constantin Țuțu este tot mai puternic în circumscripția uninominală nr. 33, mun. Chișinău. În această circumscripție se includ localitățile: Trușeni, Sângera, Durlești, Codru, Băcioi.

Ieri, deputatul a fost prezent la slujba de duminică în biserica din comuna Trușeni. Potrivit enoriașilor, Țuțu a fost prezent aproximativ 20 de minute, timp în care a fost lăudat de către parohul bisericii, Andrei Secrii.

„Părintele a zis despre deputatul Constantin Țuțu că este băiat bun, că face mult pentru Trușeni, că ajută primarul. Primarul era prezent și el la slujbă”, a menționat un locuitor al satului în grupul localității pe facebook.

De asemenea, drumurile din localitate au fost reparate din banii contribuabililor, iar Primăria Municipiului Chișinău, la insistența și nenumăratele proteste ale oamenilor, a deschis o nouă rută de troleibuz. Totuși, deputatul Țuțu își atribuie aceste merite. „Mă voi asigura ca drumul să fie reparat complet și de asemenea vom aduce în suburbie și primele troleibuze fără fir”, menționează deputatul. 

Cum deputatul își face publicitate în celelalte suburbii

Durlești: 

Băcioi: 

Sursa: moldova.org