Bărbatul din imagine este căutat cu disperare de rudele sale după ce a dispărut acum o săptămânăPersoana din imagine este căutată cu disperare de rude după ce la 19 iulie curent a plecat într-o direcție necunoscută și nu s-a mai întors. Despre dispariția bărbatului în vârstă de 63 ani oamenii legii au fost alertați recent de apropiații lui. 

Potrivit informaţiilor prezentate poliţiştilor, bărbatul a plecat de la Dispensarul Narcologic Republican din strada Gheorghe Madan al sectorului Râşcani. El s-a dovedit a fi originar din raionul Nisporeni şi a fost transportat la dispensar, întrucât ar suferi de o maladie incurabilă.

În ziua dispariţiei sale, bătrânul era îmbrăcat în cămaşă albastră combinată cu alb, pantaloni negri şi încălţat în şlapi de culoare albaştri. Semmnalmentele caracteristice: coprolenţă slabă, părul tuns scurt de culoare gri, ochi albaştri.

În acest context, Poliţia capitalei solicită ajutorul cetăţenilor. Persoanele care l-au văzut pe bărbat sau dețin informații despre locul aflării acestuia sunt rugate să sune la numerele de contact: 0 683 07 754 / 0 691 50 993.

Sursa: basarabia.md