22avocata-diavolului-22-ana-ursachi-ar-putea-primi-30-de-zile-de-arestAvocata Ana Ursachi ar putea primi, astăzi, 30 de zile de arest. Asta dacă magistraţii vor accepta cererea procurorilor. Demersul a fost depus la sfârşitul săptămânii trecute la Judecătoria sectorului Centru din Capitală.

Tot astăzi, Ana Ursachi ar putea fi anunţată în căutare internaţională. Avocata este învinuită într-un dosar de omor comis acum 19 ani. Statutul de învinuit i-a fost înaintat în lipsa acesteia din motiv că ea nu s-a prezentat la procuratură, deşi anchetatorii i-au trimis trei citaţii.

Urmărirea penală în acest caz a fost reluată, după ce jurnaliştii au publicat o investigaţie în care se arată că avocata şi soţul ei făceau parte dintr-o grupare criminală, care ar fi ucis cu sânge rece o femeie. Indivizii ar fi omorât-o pentru a se pricopsi cu apartamentul acesteia.

În ultimul timp, Ana Ursachi a apărat în instanţă interesele mai multor persoane controversate, printre care Veaceslav Platon, Andrei Năstase, Renato Usatîi, Grigore Petrenco şi Alexandr Petkov.

Sursa : publika.md