Au realizat un desen pe o foaie de un kilometru. Micutii de la o gradinita din capitala au sarbatorit Toamna de Aur - VIDEO

Au realizat un desen pe o foaie de un kilometru. Asa micutii de la gradinita 225 din capitala au sarbatorit Toamna de Aur. Administratia spera ca reusita lor sa fie inregistrata in Cartea Recordurilor.

Holurile gradinitei 225 semanau astazi ca un musuroi de furnici. Toti picii au pus mana pe creioane, pensule si au colorat un kilometru de hartie.

“Desenez fructele de toamna.“

“Imi place sa desenez pentru ca e foaia mare”.

Si pentru ca toamna e anotimpul roadelor, ulterior copiii, costumati in legume si fructe, au defilat cu mandrie in fata oaspetilor.

“Sunt o pruna putin acrisoara, dar dulce.”

Picii spun ca s-au simtit ca celebritatile.

“Imi place ca m-au aplaudat.”

Apoi s-au incins la dans. Mai mult, fiecare grupa a organizat expozitii de fructe si legume personalizate. Astfel ca sfecla rosie s-a transformat in soricei, pepenele verde in purcelus, iar porumbul in minion. Copiii recunosc ca fara ajutorul parintilor nu s-ar fi descurcat.

“Ei sunt din sfecla, dar urechiusile din plastilina. Ai vazut vreodata un soricel? In desena animate.”

“-Un porumb din desene animate. Grupa noastra reprezinta grupa porumbului. -Cine te-a ajuta sa-l confectionezi? -Mama.”

“Cine iubeste porumbul? Soricelul iubeste porumbul.”

 Ala VASILACHE, DIRECTOARE GRADINITA 225: “Am adus un omagiu unui astfel frumos anotimp”.

In gradinita 225 sunt 900 de copii, fiind cea mai mare institutie prescolara din tara. In aceasta perioada in toate scolile si gradinitele din tara sunt organizate matinee de toamna. 

Sursa: protv.md