Un nou joc ucigaș face ravagii printre tineri. Mai mulţi adolescenţi au ajuns la spital, iar unul a murit

Hot Water Challenge este o nouă nebunie alarmantă, distribuită și creată în mediul online, care face victime în masă și care a provocat și un deces.

După «Ice bucket challenge», această nouă provocare se află la extrema cealaltă, capătă popularitate și se răspândește îngrijorător de repede pe rețelele sociale, scrie a1.ro.

Hot Water Challenge constă în a vărsa apă fiartă pe oameni, când nu se așteaptă, sau chiar pe propriul corp. Pe lângă acestea, oamenii se aruncă în și beau apa fiartă, arătând că sunt curajoși.

Această provocare a cauzat vătămări și arsuri grave, în special adolescenților, care iau provocarea ca pe o joacă și o gasesc amuzantă. O tânără de doar 12 ani a fost arestată după ce i-a provocat unui prieten răni grave pe corp, după ce a turnat apa fiartă pe el.

Victime ale jocului Hot Water Challenge

Jocul nebun a fost responsabil pentru rănirea unui număr serios de adolescenți și a provocat decesul unei copile de doar opt ani. Fata din Florida a murit după ce a băut apă fiartă cu un pai, acceptând astfel provocarea verișorului ei. Cei doi au văzut câteva videoclipuri pe YouTube și li s-a părut amuzant și deloc riscant.

O mamă din Pennsylvania a apelat la influența Facebook pentru a avertiza copiii, dar mai ales părinții, despre consecințele acestei noi mode care se răspândește ușor. Băiatul ei a rămas peste noapte să dormă la niște prieteni, iar când s-a întors dimineața a rămas șocată când l-a văzut. Băiatul s-a ales cu arsuri de gradul doi, după ce un prieten i-a turnat o cană cu apă fiartă pe gât, în timp ce dormea.

Sursa: rtr.md