O gașcă turmentată de alcool a sărit la bătaie la un echipaj al poliţiei. Incidentul a avut loc ieri, în apropierea unei terase de pe strada Albişoara, sectorul Râşcani al capitalei.

Acolo suspecţii au băut până nu s-au mai putut ţine pe picioare. Alte persoane, care se odihneau în acelaşi local au sunat la 902 şi au solicitat implicarea poliției. În scurt timp, la fața locului a ajuns un inspector al Brigăzii de Patrulare şi un ofițer de la Batalionul de Reacţionare Operativă. Deranjați de prezența oamenilor legii, suspecții s-au declanșat într-un hal fără de hal, atacând echipajul.

În rezultat, patru indivizi au ajuns la poliţie. Unul dintre ei a adormit pe scaunul din camera de audieri, însă liniştea nu a durat nici cinci minute. Trezit din somn, acesta a devenit extrem de agresiv și a recurs la gesturi obscene pentru a se manifesta.

Procedura legală prevede că echipajul care a primit solicitarea escortează persoanele suspecte la Inspectoratul de Poliție, în cazul în care acestea dau dovadă de un comportament neadecvat. Aici deja alţi inspectori stabilesc identitatea indivizilor şi investighează cazul. Se pare însă că şeful Unităţii de Gardă de la Râşcani nu a avut răbdare. În timp ce tânărul vomita, acesta s-a răstit la subalternii săi, ofiţerul de la INP şi cel de la BRO, revoltat de faptul că l-au adus pe suspect la Inspectorat. Din discuţia surprinsă între ei, se vede cum şeful insistă ca tânărul să fie scos afară din sediu.

„- Cine l-a adus pe ăsta aici? Întreb, cine l-a adus pe ăsta aici?

– Eu l-am adus.
– Pentru ce l-ai adus aici?
– Cum pentru ce?
– Scoate-l afară odată.

Cazul este investigat de oamenii legii care urmează să afle ce anume au consumat tinerii. Aceştea riscă să fie amendaţi, inclusiv pentru faptul că au ultragiat echipajul de poliţie. Asta desigur dacă se va demonstra acest lucru.

Sursa: canal3.md/Play.md