Producatorul sustine ca balerina ar cere 40.000$ pentru o noapte.

Directorul agentiei “Zvezdi Moskvi” Dmitrii Tuleninov, a povestit ziarului “Express Gazeta”, despre serviciile prestate de catre Anastasia. El a lucrat de ceva vreme cu balerina, propunand contra cost “o cina cu vedeta”, toate pana ce aceasta n-a inceput sa-si propuna serviciile de “o noapte cu vedeta”, dupa cum relateaza producatorul.

Anastasia Volochkova ar fi prestat servicii sexuale contra unor sume impresionante

Anastasia Volochkova ar fi prestat servicii sexuale contra unor sume impresionante1

Dmitrii povesteste cum i-a organizat vedetei o cina cu un businessman, contra sumei de 25.000$, dintre care 10.000$ treceau in contul agentiei si restul in contul vedetei. Se pare ca Anastasia a avut alte planuri: s-a inteles cu omul de afaceri, ca pentru suma de 40.000$, acesta se va face cu o noapte de neuitat. Balerina a luat banii in avans, a servit alcool si s-a inchis in camera de hotel, iar a doua zi a plecat spre alt oras. Reprezentantii omului de afaceri au inceput sa-i ceara producatorului sa rezolve cumva situatia. Alt caz asemanator care s-a ajuns “consumat” a facut-o pe balerina sa-i ceara insistent clientului, sa continue platile, iar cand acesta nu a fost de acord, balerina a anuntat-o despre idila, pe sotia acestuia.

Anastasia Volochkova ar fi prestat servicii sexuale contra unor sume impresionante2

Anastasia Volochkova ar fi prestat servicii sexuale contra unor sume impresionante3

 

Insasi Ksenia Sobchak, cu care este in conflict continuu, a mentionat in trecut ca, Anastasia ar presta serviicii sexuale, iar mama acesteia ar ridica banii.

Sursa : perfecte.md