AMBUTEIAJ Lucrarile de reabilitare a retelelor de canalizare de pe bd Constatin Negruzzi au dat peste cap traficul rutier. Cum REACTIONEAZA soferii - VIDEOAstazi traficul din capitala a fost dat peste cap. Din cauza unor lucrari de asfaltare a drumului, langa sensul giratoriu de pe bulevardul Constantin Negruzzi s-au creat cozi infernale iar masinile au circulat bara la bara. Pe o caldura insuportabila soferii au claxonat in continuu satnd in ambuteiaje.

Soferii, care au avut astazi drum prin zona Garii, strada Albisoara si bulevardul Dimitrie Cantemir s-au umplut de nervi. Pe o temperatura caniculara acestia au stat minute bune in ambuteiaje. Si asta deoarece drumari s-au apucat de asfaltat.

“Suntem in Europa, asa este? Uite ce se face aici, ne incalzim, 36 de grade, ce este asta? Acum, noapte nu poate sa lucreze, suntem in Eupora, asa este?”

” Este foarte greu, in timpul zilei sa faci reparatie la drumuri, asta nu este bine. Trebuie macar seara sau de oprit. Vedeti cum este, e foarte foarte complicat sa mergem in oras asa.”

“Ce sa facem, asa este in Moldova, alta iesire nu este.”

La randul lor muncitorii spun ca indeplinesc indicatiile date de superiori si ca nu pot asfalta noaptea.

Tudor MARDAR, MUNCITOR: “Aduceti-l pe Chirtoaca aici, sa vada, el vrea sa scoata semafoarele. Daca au stiut ca se lucreaza au zis ca nu vor merge troleibuzele, singuri ei nu stiu ce fac aici. Nimic nu intelegi aici, nici politie, nici tu nimic. Degraba o sa se ucida unul pe altul.” 

Anterior Primaria a anuntat ca in perioada 7 – 15 iulie pe bulevardul Constantin Negruzzi vor avea loc   lucrrai de reabilitare a retelelor de canalizare iar de la ora 21 pana la 4.30 traficul va fi suspendat.

Sursa : ProTV.md